Installation av porttelefoner

Hej medlemmar.

På måndag nästa vecka börjar vi arbetet med installationen av nya porttelefoner på samtliga portar. Arbetet kommer pågå i ungefär 1 1/2 vecka och förväntas vara helt färdigställt den 31/1. Det kommer att ske borrning för kabeldragning och det kommer att finnas en rullställning på gatan på 4:an och 6:an under vissa perioder.

Även om vi inte förväntar oss någon störning så kan det förekomma och det kan vara så att porttelefonen inte fungerar under en kortare period, så tänk på att ta med er nyckeln till portarna.

Kort om porttelefonerna:

På portarna mot gatan kommer vi ha porttelefoner med display, där man kan använda sig av kod, en tagg eller ringa upp boende för att öppna som man enkelt gör via sin telefon. På dörrarna på innergårdarna på 9an och på 4:an kommer även nya kodläsare att sättas upp, som öppnas med tagg eller kod. Om man har gäster som kommer, så kommer även dessa dörrar att låsas upp via din telefon.

Vi kommer att ha samma koder som vi har idag, men kommer även ha möjlighet att ha koder som endast gäller under dagtid och vardagar som kan delas ut till exempelvis leveranser. 

Ni kommer alla att få taggar tilldelade under nästa vecka och initialt kommer vi att tilldela 3 taggar, men vid behov kan vi beställa fler. Vi kommer att lämna ut taggarna till er via postfacken.

Vi i styrelsen ser verkligen fram emot att kunna installera nya porttelefoner efter flera års väntan vilket kommer att både öka vår säkerhet men även göra livet lite enklare för oss! Har ni några frågor är det som vanligt bara att höra av sig till styrelsen

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Höjdena.

Kommentera