Save the date 18 april – vårstädning!

Kära grannar,

Det är dags för den årliga vårstädningen. Detta är en möjlighet för oss att rå om våra gemensamma utrymmen, samt att lära känna våra grannar. Dessa brukar vara uppskattade tillställningar. I år kommer den att äga rum den 18 april kl 10.00. Vi samlas i vanlig ordning på innergården KHG 4-6.

I år är ju dock inget vanligt år. Till skillnad från övriga år har vi detta år ett samhällsspritt virus (COVID-19) som vi självklart tar hänsyn till. Folkhälsomyndigheten avråder i dagsläget från nära kontakt med andra människor om man a) har någon typ av luftvägssymtom och/eller feber eller b) om man är över 70 år gammal eller lungsjuk. Om du tillhör en av dessa två kategorier, eller känner dig orolig/ alternativt har förhinder att komma av annat skäl, anmäler du dig till uppgift som kan utföras på annan tid.

Har rekommendationerna ändrats från Folkhälsomyndigheten fram till städdagen så anpassar vi oss efter dessa. Är du osäker på huruvida du borde delta på städdagen ur COVID-19-synpunkt går det bra att kontakta ”våra husläkare” (vi har faktiskt två riktiga läkare i styrelsen) via styrelsen@hojdena.se

Vi har alltså valt att behålla gårdsstädningen som ett gemensamt initiativ. Vi kommer att boka en container, i vanlig ordning, som står utanför fredag-måndag morgon. Det går bra att slänga sitt skräp där.

Om ni inte kan närvara ber vi er att kontakta Elin eller Hosna, så blir ni tilldelade ett alldeles eget uppdrag.

Kontakt:

Elin: elin.gustafsson@hojdena.se

Hosna: hosna.esfahani@hojdena.se

//Styrelsen

Kommentera