God Jul och snart Gott Nytt år alla! Och om upphämtning av julgranar!

Hej kära grannar!

Vi i styrelsen vill gärna skicka en liten hälsning till er alla och samtidigt ge er lite information inför de stundande helgerna.

JULGRANAR
Inga julgranar får slängas på våra gårdar p g av risken för att de drar till sig skadedjur och eventuella extrakostnader för föreningen för att bli av med dem. Vi rekommenderar istället att ni beställer hämtning av granen från någon av de smidiga tjänster som erbjuds online.
Bland annat finns utmedgranen.se, där man sänker 150 kronor till Barncancerfonden för att få granen hämtad och återvunnen. Boka bara upphämtning på deras hemsida! Granen ska ställas utanför er port senast lördagen den 7 januari 09:00 för att bli hämtad.

SOPOR
Tänk på att det kan bli mycket sopor under helgerna och att vi för att få dem hämtade inte får överfylla kärlen! Speciellt kartongtunnan riskerar att bli full, så kom ihåg att som vanligt platta till/riva sönder all kartong ordentligt så att så mycket som möjligt går ner. Är tunnan så full att den inte går att stänga, vänta till nästa tömning eller ta dina sopor till återvinningsstationen vid Hagakyrkan.
Sorteringen av det vanligaste i julemballage och prydnadsväg gör du så här:
– kartongtunnan: julklappspapper (med inte alltför mycket tejp på) och förstås kartonger
– i soppåse i de gröna tunnorna läggs: presentsnören, julklappspapper med mycket tejp    och julgranskulor  (ej glastunnan)
– i plasttunnan lägger du ev. frigolit

VÅRA ORDNINGSREGLER
Vi vill inför de stundande helgerna slutligen påminna om våra ordningsregler – så att alla våra medlemmar får en riktigt god jul- och nyårshelg!
Kom ihåg att det ska vara tyst från klockan 22! Meddela gärna dina närmaste grannar i god tid om du tror att det kan bli lite stimmigare än vanligt! (Kom också ihåg att TV- och radioapparater kan störa dina grannar!)

Med det vill vi tacka er för detta år och önska er alla GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Styrelsen,
genom Karin

Kommentera